Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Ψηφιακό βιντεο-δερματοσκόπιο Vidix 4.0

Εταιρεία: MEDICI MEDICAL
Το βίντεο-δερματοσκόπιο VIDIX4.0 δημιουργήθηκε από την MEDICI MEDICAL με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και διανομή εξοπλισμού για τον ιατρικό κλάδο της δερματολογίας.
Είναι ένα επαναστατικό ψηφιακό βίντεο-δερματοσκόπιο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για εύκολη χρήση, χάρη σε λειτουργικές και απλές λύσεις, τόσο στο λογισμικό (software) όσο και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής (hardware).
Επαναπροσδιορίζει την έννοια της εικόνας υψηλής ανάλυσης. Η εξαιρετική ποιότητα των αποκτώμενων εικόνων θα σας εκπλήξει. Τα εικονοστοιχεία (pixels) είναι μεγαλύτερα και φωτεινότερα, με την τεχνολογία WPT (WIDE PIXEL TECHNOLOGY) να καθιστά το σύστημα ιδανικό βοήθημα για μια σωστή και με ακρίβεια διάγνωση.
Είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας 24 ιντσών με ανάλυση 1920 × 1200, ώστε να επιτρέπει τη γρήγορη απεικόνιση των διαγνωστικών εικόνων. Έτσι επιτυγχάνεται υψηλό επίπεδο ανάλυσης. Η διαμόρφωση αυτή αποδεικνύεται καθοριστική για την παρακολούθηση και τη σύγκριση μιας παλαιότερης εικόνας αρχείου του ασθενούς και της ζωντανής εικόνας.
Κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εφοδιασμένο με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες.
Ο ιατρός και ο ασθενής βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο κάθε φάσης μελέτης και σχεδιασμού.

Με ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό DERMASCOPE 7 το οποίο μπορεί και διαχειρίζεται εικόνες, αρχεία ασθενών και κλινικούς φακέλους.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις
• Πλήρης πύργος με δύο οθόνες
• Φορητό με λάπτοπ σε βαλίτσα μεταφοράς


Προτερήματα έναντι ανταγωνισμού
• Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του Vidix βασίστηκε στην δερματοσκοπική προσέγγιση του συστήματος, έναντι της προσέγγισης της φωτογραφικής μηχανής των ανταγωνιστών.
• Φωτογραφική μηχανή 5mpx (2560 * 1920) έναντι ανταγωνιστών 2mpx (1920 * 1080). Διπλάσια ανάλυση από την τεχνολογία Full HD.
• Αισθητήρας 2/3 ιντσών από την Sony έναντι 1/3 ιντσών των ανταγωνιστών. Το δερματοσκόπιο Vidix έχει φωτεινότερες εικόνες, με πιο ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα.
• Καλύτερος φακός και μεγαλύτερος αισθητήρας σημαίνει ότι επιτυγχάνονται υψηλής ποιότητας εικόνες δέρματος, με οπτικό υλικό όχι με την βοήθεια του λογισμικού.
• Το Vidix κάνει ανάλυση βάσει ABCD με υψηλής ποιότητας πραγματικές εικόνες έναντι των τροποποιημένων εικόνων του λογισμικού των ανταγωνιστών.
• Κάμερα από ανθρακονήματα έναντι κάμερας αλουμινίου των ανταγωνιστών (μικρότερο βάρος, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα).
• Εργονομική κάμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά με το δάκτυλο ενός χεριού.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...