Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Συσκευή κενού για την στυτική δυσλειτουργία Active Erection System

Κωδικός: 00-00033

Μη επεμβατική συσκευή που χρησιμοποιείται μετά από σύσταση γιατρού, σε περιπτώσεις δυσλειτουργίας στύσης όταν δεν ενδείκνυται φαρμακευτική ή χειρουργική θεραπεία.

Η συσκευή Active Erection System® είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αντλία η οποία βασίζεται στην αρχή της αρνητικής πίεσης.Δημιουργεί κενό με το οποίο τραβά αίμα στο πέος με σκοπό την επίτευξη στύσης.
Στη συνέχεια, η στύση διατηρείται για διάστημα μέχρι και 30 λεπτά με τη βοήθεια ενός ελαστικού δακτυλίου στη βάση του πέους.
Ο ελαστικός δαχτύλιος επιβραδύνει τη ροή αίματος για να κρατήσει την στύση.

Η μέθοδος είναι ασφαλής, και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περισσότερο από το 90% των ασθενών που την έχουν εφαρμόσει. 

Οι λόγοι για τα προβλήματα στύσης, μπορεί να είναι ο διαβήτης, οι αγγειακές βλάβες, η χειρουργική επέμβαση για προστάτη, τραυματισμοί νωτιαίου μυελού,ορμονική διαταραχή, οινόπνευμα ή κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, κάπνισμα ή παρενέργειες από φάρμακα. Tο Active Erection System μπορεί να καθαριστεί απλά με ένα απαλό σαπούνι και ζεστό νερό.

Όλα τα μέρη,το τζέλ και τα δαχτυλίδια μπορούν να παραγγελθούν και ξεχωριστά εάν είναι απαραίτητο. 

Η αντλία Active erection υπάγεται στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Medical device class II CE)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Instructions for use Active Erection

Σχετικά προϊόντα

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Intellistim UG
To Intellistim UG είναι ένα σύστημα εξωτερικής ηλεκτροδιέγερσης με δύο 2 ανεξάρτητα κανάλια με προβολή σε οθόνη LCD για εφαρμογές νευροερεθισμού του περίνεου(Stimulation...
Δείτε αναλυτικά

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...