Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

Solar Neuro Module

Εταιρεία: MMS
Προσθήκη νευροφυσιολογικών μελετών στο Solar. Στη διάγνωση των ουρολογικών δυσλειτουργιών και διαταραχών του πυελικού εδάφους, η κλασσική ουροδυναμική και οι ορθοπρωκτικές μελέτες, συνδυάζονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους για να ερευνηθούν νευρολογικές ανωμαλίες. Οι νευρολογικές μελέτες μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα και την αξιοπιστία της διάγνωσης.
 
Η μονάδα νευροφυσιολογίας του Solar σας επιτρέπει στο ίδιο σύστημα που έχετε και χρησιμοποιείτε για την ουροδυναμική ή για την ορθοπρωκτική μανομετρία, να προσθέσετε νευροφυσιολογικές μελέτες αξιολόγησης δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους,. Με ένα σύνολο προκαθορισμένων νευροφυσιολογικών δοκιμών για την αξιολόγηση των διαταραχών του πυελικού εδάφους, η μονάδα νευροφυσιολογίας του Solar χρησιμοποιείται με έναν τρόπο που είναι γνωστός σε εκείνους που εξοικειώθηκαν ήδη με το έξυπνο λειτουργικό διαγνωστικό εξεταστικό σύστημα του Solar. Κατά συνέπεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια βάση δεδομένων ασθενών και το ίδιο λογισμικό της MMS, για όλες τις μελέτες.
 
Το έξυπνο σύστημα ουροδυναμικής και ορθοπρωκτικής μανομετρίας Solar, προσφέρει τώρα νευροφυσιολογικές μελέτες, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από μελέτες αξιολόγησης δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους, και χρησιμοποίηση της ίδιας βάσης δεδομένων ασθενών της MMS για όλες τις μελέτες.
Η μονάδα νευροφυσιολογίας του Solar σας επιτρέπει να μελετήσετε την εσωτερική κινητικότητα του σφιγκτιριακού μηχανισμού και του πυελικού εδάφους, καθώς επίσης και την αισθητικότητα της πυελικής δομής. Διάφορα προγράμματα μέτρησης είναι διαθέσιμα:
·  Ελεύθερη εκτέλεση EMG (Free Run EMG)
·  Γεννετική νευρική διέγερση (Pudendal Nerve Stimulation)
·  Αγωγιμότητα κινητικών νέυρων (Motor Nerve Conduction)
·  Αντανακλαστικά Ιερών (Sacral Reflex)
·  Όριο Αισθητηρίων (Sensory Threshold)
 
Διαμορφώσεις μονάδας νευροφυσιολογίας του Solar
Προσφέρει στους ειδικούς, μια πλήρη σειρά λύσεων νευρο-διαγνωστικών μελετών:
1 κανάλι High speed EMG
2 κανάλια High speed EMG
1 κανάλι High speed EMG, Προγράμματα Διέγερσης
2 κανάλια high speed EMG, Προγράμματα Διέγερσης

Εύχρηστη αυτόνομη λύση
Η μονάδα νευροφυσιολογίας του Solar, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη να αγοράσει κάποιος ένα πλήρες σύστημα ουροδυναμικής ή ορθοπρωκτικής μανομετρίας. Εάν ζητηθεί από τον γιατρό, οι προαναφερθείσες διαμορφώσεις μπορούν να έρθουν με την κύρια μονάδα του Solar, την μονάδα ασφάλειας του ασθενή, το διαγνωστικό λογισμικό υλικού και ένα εκτενές πρόγραμμα βάσης δεδομένων. Αυτή η αυτόνομη λύση μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί στο μέλλον σε ένα πλήρες σύστημα μέτρησης.

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...