Μενού Προϊόντων

Ειδήσεις

Λίστα Επικοινωνίας

WET STOP 3 Ενσύρματο σύστημα νυχτερινής ενούρησης Κ:00-05454

Κωδικός: 00-05454

Θεραπεία της Νυχτερινής Ενούρησης χωρίς φαρμακευτική αγωγή!
Η ενούρηση αποτελεί μια από τις συχνότερες διαταραχές της παιδικής ηλικίας που προβληματίζει τους γονείς και ανησυχεί το παιδί. Σύμφωνα με το Αμερικάνικο σύστημα ταξινόμησης DSM-IV η νυχτερινή ενούρηση ορίζεται ως η «μη ηθελημένη απώλεια ούρων κατά τη διάρκεια του νυκτερινού ύπνου, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, σε παιδιά πάνω από 5 ετών όταν δεν προκαλείται από προβλήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος ή από συνέπειες προκύπτουσες από τη χρήση ουσιών όπως διουρητικά.»
Η πρωτοποριακή συσκευή αφύπνισης WET STOP 3 χρησιμοποιείται για την θεραπεία της νυχτερινής ενούρησης.
Η συσκευή εντοπίζει την υγρασία που προκαλείται από την ενούρηση. Αποτελείται από ένα alarm που συνδέετε με ένα αισθητήρα υγρασίας μέσω καλωδίου. Το alarm συγκρατείται στην πυτζάμα ή στο φανελάκι του παιδιού με ένα μαγνητικό κλιπ και διαθέτει 5 διαφορετικούς ήχους για την περίπτωση που ο χρήστης συνηθίσει και δεν αντιδράει σε κάποιον ήχο. Ο αισθητήρας είναι ενσωματωμένος σε ένα κλιπ που επιτρέπει την συγκράτηση του επάνω στο εσώρουχο του παιδιού.

Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ.
Διαθέτει 5 διαφορετικούς ήχους για το ξυπνητήρι.
Το πιάσιμο με το μαγνήτη εξασφαλίζει καλή συγκράτηση στο φανελάκι του παιδιού κατα την διάρκεια της νύχτας.
Διαθέτει ήχο και δόνηση.
Ένας χρόνος εγγύηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε το alarm νυχτερινής ενούρησης
Δοκιμή πριν από την πρώτη χρήση
Ανοίξτε το καπάκι στο πίσω μέρος του alarm και τοποθετείστε 2 μπαταρίες ΑΑΑ. Αν οι μπαταρίες είναι γεμάτες και τις βάλατε σωστά, το άσπρο κουμπί που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Συνδέστε το καλώδιο με τον αισθητήρα στη συσκευή. Ανοίξτε το κλιπ, τοποθετήστε μέσα ένα υγρό πανί και κλείστε το κλιπ. Το alarm δουλεύει σωστά εάν αρχίσει να δονείται ή να αναπαράγει τον επιλεγμένο ήχο. Για να σταματήσετε το alarm (να το κάνετε reset) κρατείστε πατημένο το άσπρο κουμπί για 3 – 4 δευτερόλεπτα και αποσυνδέστε το καλώδιο με τον αισθητήρα ή σκουπίστε τον μέχρι να στεγνώσει τελείως. Με άλλα λόγια, το alarm δεν θα σταματήσει να χτυπάει ή να δονείται χωρίς να κρατήσετε πατημένο το άσπρο κουμπί για 3 – 4 δευτερόλεπτα και είτε βγάλετε το καλώδιο είτε σκουπίσετε τον αισθητήρα. Για να στεγνώσετε τον αισθητήρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στεγνή πετσέτα ή χαρτί υγείας. Μερικές φορές η υγρασία που υπάρχει στα χέρια σας μπορεί να προκαλέσει την ενεργοποίηση του alarm. Αν συμβεί αυτό απλά κάντε reset στο alarm ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.
Χρήση
Ανοίξτε το καπάκι για τις μπαταρίες. Εκεί θα δείτε (στο παραπάνω σχήμα) ένα διακόπτη που έχει τρεις επιλογές: V=vibrate only (μόνο δόνηση), A=alarm only (μόνο alarm), ή VA=vibrate and alarm (και δόνηση και alarm). Βάλτε τον στη θέση που επιθυμείτε και κλείστε ξανά το καπάκι. Συνδέστε την συσκευή με την πυτζάμα χρησιμοποιώντας το μαγνητικό κλιπ. Αν δεν σας βολεύει αυτή η επιλογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παραμάνα που θα την περάσετε από την τρύπα που υπάρχει λίγο πιο πάνω από το μαγνητικό κλιπ. Στη συνέχεια – όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα – περάστε το καλώδιο με τον αισθητήρα κάτω από το φανελάκι και χρησιμοποιώντας το κλιπ συνδέστε τον στο εσώρουχο του παιδιού. Προσπαθήστε να τον βάλετε όσο πιο κοντά στην περιοχή που θα βγαίνουν τα ούρα. Βεβαιωθείτε ότι είναι στερεωμένος καλά. Ακόμα και μια πολύ μικρή ποσότητα υγρασίας μπορεί να ενεργοποιήσει τον αισθητήρα, γιαυτό βεβαιωθείτε ότι το εσώρουχο είναι στεγνό προτού τον εφαρμόσετε. Στην περίπτωση της νυχτερινής ενούρησης το alarm θα αρχίσει να χτυπάει. Απενεργοποιήστε το ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο. Στη συνέχεια, φορέστε στο παιδί ένα νέο στεγνό εσώρουχο και ξανά συνδέστε το alarm και τον αισθητήρα.
Βοήθεια από τους γονείς
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του παιδιού για την θεραπεία της νυχτερινής ενούρησης είναι πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσετε το παιδί σας στη διαδικασία του ξυπνήματος, της απενεργοποίησης του alarm και της επανατοποθέτησης. Συχνά τις πρώτες μέρες εφαρμογής το παιδί μπορεί να μην προλαβαίνει να ουρήσει στην τουαλέτα και να βρέχει το κρεβάτι του. Το επόμενο διάστημα το παιδί θα αρχίσει να συγκρατείται όλο και ποιο γρήγορα, θα βρέχει όλο και λιγότερο το κρεβάτι του και θα αρχίσει να ουρεί στην τουαλέτα. Τελικά το παιδί θα πρέπει να αρχίσει να ξυπνάει μόλις νιώθει την ανάγκη για ούρηση και το alarm δεν θα χτυπάει. Μπορεί κάποιες φορές να χτυπήσει αλλά το βρέξιμο θα περιορίζεται μόνο στο εσώρουχο και το κρεβάτι θα είναι στεγνό. Μετά από ένα (1) με τρεις (3) μήνες το παιδί θα αρχίσει να μην βρέχει καθόλου το κρεβάτι του. Μπορεί βέβαια και πάλι κάποιες μέρες να βρέχεται, γιαυτό το λόγο θα πρέπει να σταματήσει το alarm όταν καταφέρει να μην βρέξει το κρεβάτι του για ένα μήνα συνεχόμενα. Στην περίπτωση που το παιδί βρέξει το κρεβάτι του για 2 ή περισσότερες μέρες συνεχόμενα ενώ έχει λύσει το πρόβλημα της νυχτερινής ενούρησης, θα πρέπει να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί και πάλι το Wet-Stop3. Σε αυτές τις περιπτώσεις η νυχτερινή ενούρηση είναι πιο εύκολο να διορθωθεί.

1 – Πρέπει να υπενθυμίζετε κάθε βράδυ στο παιδί ότι πρέπει να σταματήσει να κατουράει μόλις αντιληφθεί το alarm (ακούσει τον ήχο ή / και νιώσει την δόνηση)
2 – Τον πρώτο καιρό βοηθήστε το παιδί να ξυπνήσει και να πάει στην τουαλέτα. Ανάψτε κάποια φώτα για να το βοηθήσετε να ξυπνήσει πιο εύκολα. Μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπο μπορεί να ξυπνήσει αμέσως ακόμα και ένα παιδί που κοιμάται πολύ βαθιά. Το παιδί πρέπει σιγά σιγά μόνο του να μάθει να απενεργοποιεί και να ξανα ενεργοποιεί το alarm. Το πρωί ρωτήστε το αν θυμάται πότε σταμάτησε το alarm κατά τη διάρκεια της νύχτας.
3 – Μη σηκώνεται το παιδί σας για να πάει τουαλέτα σε προκαθορισμένους χρόνους, παρά μόνο πριν ξαπλώσει για να κοιμηθεί ή σε άλλες ώρες αν σας έχει συμβουλέψει διαφορετικά ο παιδίατρος.
4 – Εάν το εσώρουχο ή το σεντόνι είναι υγρά, θα πρέπει να αλλαχτούν με στεγνά διότι στην αντίθετη περίπτωση θα αρχίσει να χτυπάει το alarm
5 – Ο απογευματινός ύπνος ή μια ώρα νωρίτερα στο κρεβάτι μειώνουν την υπερβολική κούραση και το παιδί μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στο άκουσμα του alarm.
6 – Επιβραβεύστε το παιδί όταν κάνει μικρά βήματα προόδου. Συμπληρώστε μαζί τον χάρτη επιβράβευσης που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία. Κολλήστε τα ασημένια αυτοκόλλητα όταν υπάρχουν μικρο – ατυχήματα και τα χρυσά αυτοκόλλητα όταν το παιδί σηκώνεται, κατουράει στην τουαλέτα και παραμένει εντελώς στεγνό.
Καθαρισμός και αλλαγή μπαταρίας
Σκουπίστε τον αισθητήρα με ένα στεγνό πανί. Μην τον βυθίσετε στο νερό. Οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή όταν το alarm δεν λειτουργεί ή όταν ο ήχος που παράγει είναι αδύναμος ή όταν το άσπρο κουμπί όταν πατιέται δεν ανάβει το φως. Χρησιμοποιείστε 2 μπαταριές ΑΑΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!
1 – το Wet-Stop3 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 4 ετών.
2 – Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο δεν μπερδεύεται γύρω από τον χρήστη σε κανένα σημείο του σώματος.
3 – Βεβαιωθείτε ότι το παιδί δεν βάζει τα εξαρτήματα στο στόμα.

Σχετικά προϊόντα

Alarm ασύρματο σύστημα νυχτερινής ενούρησης
Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης της Rodger είναι μια πλήρης λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της  βραδινής ενούρησης του παιδιού σας. Είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό...
Δείτε αναλυτικά

Χρήσιμοι ιστότοποι-links

Πολιτική και όροι χρήσης

Διαβάστε την πολιτική και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικοινωνία και χάρτης τοποθεσίας

SOLUTION MEDICAL CARE  Εισαγωγή-Εμπορία Ιατρικών Ειδών- Κεντρικό: Γραφεία - Έκθεση Χαλκιδικής 51, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ +30 2310 943.313, 2310 303.013, F +30 2310 935.8455 Κεντρική Αποθήκη Πρασακάκη 97 & Σκουφά, 55535, Πυλαία Θεσσαλονίκης  Υποκατάστημα:Μεσσηνίας 21,11526, Αμπελόκηποι Αθήνα, Τηλ:210 6532561, Fax:2109767343
Δείτε τα πλήρη στοιχεία και χάρτη θέσης...